Un alt fel de vinete pane

de AnyCostescu in Mancaruri de legume, 16 Aug 2012 | 4484 vizualizari

 

pe langa faptul ca aceste vinete de o forma diferita fata de cea cu , care ne-am obisnuit ele ne incanta cu gustul lor minunat si sunt atat de pufoase ..sunt sigura ca aceasta reteta va fi pe placul tuturos si e si foarte usor de facut :d

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • pesmet
  • 2 oua
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un alt fel de vinete pane:

Vanata se spala si se sterge cu un prosop de hartie. Se taie felii nu prea grosute, eu zic ca 1 cm e destul. Se sareaza fiecare felie in parte si se lasa 10 minute.

Intre timp batem 2 oua si pregatim o alta farfurie cu pesmet. Se ia fiecare felie de vanata, se da prin ou, apoi prin pesmet si se prajeste in uleiul care e deja incins.

Noi am servit pane-urile cu un sos de usturoi cu maioneza..A fost delicios...

Daca ti-a placut reteta noastra "Un alt fel de vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

gaby_gabytza 1

19.08.2012, 21:54

bliss 1

26.08.2012, 14:22

pt cine nu vrea sa le prajeasca, eu le-am stropit cu putin ulei de masline, le-am asezat in tava pe hartie de copt si le-am dat la cuptorul incins (180gr, sau foc mediu) cca 10 min pe o parte si 10 pe cealalta - verificati si voi eventual timpul de coacere.
ideea cu sosul de usturoi mi se pare super! oricum, noi le mancam aproape imediat ce le scoatem din cuptor, care goale, ce mai ramane cu paine...))))

AnyCostescu 1

26.08.2012, 17:59

buna si ideea asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane