Legume dungate

de Ina in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2010 | 3274 vizualizari

 

Servite ca garnitura sau ca atare, sunt delicioase in orice moment

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 6 ciuperci
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume dungate:

Dovleceii se curata de coaja, se feliaza, apoi se lasa 20 minute intr-un vas, presarati cu sare.

Ciupercile se curata si se taie felii, apoi se sareaza.

Se coc pe ambele parti, pe grilul incins, fara ulei.

Se servesc ca atare sau ca garnitura la fripturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume dungate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz - Super rapida si delicioasa

pe 12.05 la 20:32

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane la cuptor