Langosi unguresti

de RuxyRux in Dulciuri, 24 Sep 2016 | 12720 vizualizari

 

Astazi am avut o pofta nebuna de langosi...mi-am adus aminte de langosii superbi pe care i-am mancat cu ceva timp in urma la Sibiu si-am rasfoit putin cateva retete....m-am oprit la reteta frumoasei  mele prietene Giulia (unguroaica), reteta pe care o aveam salvata in caietel, de fapt a mamei ei...si bine am facut...au iesit incredibil de buni! Asa ca sarut mana pentru masa mami, au iesit minunat !

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. faina ( faina pentru intins)
  • 1 plic drojdie
  • 1 ou mare( sau doua micute)
  • 400 gr. iaurt( eu am pus grecesc)
  • un praf de sare
  • zahar pudra vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi unguresti:

Langosii se pregatesc repede insa aveti putin de asteptat pana este gata aluatul.

Faina se  cerne si se pune intr-un vas larg, se amesteca cu restul ingredientelor , se framanta aluatul( cam 5 minute), se infaineaza usor si se pune in folie la rece doua ore. 

Se iau bucati din aluat se intind si se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti.

Se pudreaza cu zahar (sau dupa dorinta) si se mananca cu pofta! :)))))))

TIPS-URI

1

se mai pune deasupra branza razuita, smantana, cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi unguresti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

RuxyRux 1

27.09.2016, 23:46

noiinbucatarie multumesc!

RuxyRux 1

27.09.2016, 23:47

Diuta scumpa.....daaaaa...grozave sa stii! Multumesc draga mea!

Panacris 1

27.10.2018, 19:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Langosi unguresti