Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)

de nadia in Pt. carne, 19 Mar 2010 | 18071 vizualizari

 

Aceasta maioneza se poate folosi in loc de mujdeiul clasic , aceasta fiind mult mai suava.In Spania este nelipsita in restaurante. Cand mergi intr-un restaurant intotdeauna vei gasi un recipient cu acest mujdei pe masa .Pana ce ajunge mancarea ceruta te delectezi cu putina paine cu lactoneza. E o bunatate.

 

INGREDIENTE

  • -50 ml lapte
  • -100 ml ulei
  • -3-4 catei de usturoi
  • -sare
  • -suc de lamaie sau otet 1/2 lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi):

Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Rocsi 1

10.10.2012, 10:37

La multi ani!

Bunica 1

10.10.2013, 13:06

La multi ani!

deedeeD 1

23.07.2014, 18:29

Am incercat de 2 ori...nu a iesit nimic,nu stiu sincer cum de se leaga laptele cu uleiul...ceva lipseste din ea cred

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de Usturoi