Kremzli

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2010 | 52723 vizualizari

 

Un aperitiv cu cartofi deosebit de bun...

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • sare
  • piper
  • o legatura mica de patrunjel
  • 4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kremzli:

 

Radem cartofii si ii stoarcem bine.

Adaugam restul ingredientelor, ouale, faina, usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat fin

potrivim de sare, un praf de piper si cu o lingura luam din compozitie ca la chiftelute si prajim  in ulei vegetal incins...sunt  teribil de buni

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kremzli" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

ankyy 1

22.01.2014, 09:23

yummyyy, bunica mea face asa ceva, doar ca le spune hrenzele. sunt super bune!

Pushaa 1

22.01.2014, 11:02

roxana_simona 1

22.01.2014, 14:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de pate cu gogosari