Kimchi Bokumbop

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2011 | 10379 vizualizari

 

In coreeana,bokum inseamna prajit sau calit,iar bop inseamna orez alb fiert.
Si cu acest orez sunt multe multe variante,se poate adauga si carne,un ou prajit deasupra,ceapa,usturoi,sos de soia,ulei de susan...De aceasta data am ales sa il fac numai cu kimchi si orez.
Se foloseste orez gatit cu o zi in urma si care a stat la frigider,astfel e mai usor de prajit.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de orez facut cu o zi in urma
  • 1 cana de kimchi
  • 1 lingura ulei
  • cateva picaturi de ulei de susan (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kimchi Bokumbop:

Se infierbanta orezul intr-o tigaie.

Cand e fierbinte se adauga kimchiul si se caleste putin.

Se adauga orezul si se amesteca.

Se adauga si niste zeama de la kimchi.

La sfarsit se pot adauga cateva picaturi de ulei de susan.

TIPS-URI

Daca ti-a placut reteta noastra "Kimchi Bokumbop" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]