Ketchup

de cristinutanicolita in Bulion, 16 Sep 2014 | 8335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml bulion
  • 50 g miere de albine
  • 50 ml otet
  • 7 g cuisoare
  • 10 g scortisoara
  • 3 foi de dafin
  • 5 g piper macinat
  • 50 g cimbru
  • 20 g tarhon
  • 50 g mustar
  • 700 ml apa
  • 10 g sare
  • 7 g nucsoara
  • 10 g enibahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup:

Intr-o oala se pune la fiert apa cu otet si toate mirodeniile (in afara de piper macinat si nucsoara). Se fierbe pana ramane jumatate din cantitatea de apa. Zeama se strecoara print-o sita deasa. Bulionul se dilueaza cu zeama strecurata, se amesteca cu mierea de albine, se pune piperul macinat si nucsoara. Se pune la foc mic si se da in 2-3 clocote. 

TIPS-URI

1

Ketchup-ul se foloseste la mititei,friptura, rasol, budinca de conopida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]