Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

de Caty in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2023 | 4804 vizualizari

 

O gustare rapida si usoara, pentru care nu avem nevoie de multe ingrediente!
Pentru Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval sunt necesare cateva ingrediente: foietaj, ketchup, cascaval, ou.

 

INGREDIENTE

  • Pentru Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 1 pachet aluat foitaj de 800g LINCO
  • 2-3 linguri ketchup
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou pentru uns
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval:

Iata cum se prepara Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

Lasam la dezghetat aluatul apoi il taiem in doua. Eu l-am mai intins putin si l-am facut mai subtire.

Ungem o foaie cu ketchup, presuram cascavalul, punem deasupra cealalta foaie si taiem dupa preferinta.

Eu am taiat triunghiuri pe care le-am crestat la baza si am trecut varfurile pe acolo. Am indoit celelalte colturi s a iesit forma din imagini. 

Putem taia fasii subtiri si apoi le rasucim in forma de saleuri sau rasucite si apoi rulate in forma de melc...

Le-am uns cu ou si le-am copt  30minute.

Le servim cu sosul preferat sau asa, simple.

Pofta buna!

Vezi si reteta de Spirale cu branza si sunca

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu cascaval