Kaiser ... de casa

de AndreeaRodica in Mezel de casa, 21 Mar 2011 | 21026 vizualizari

 

O alternativa la produsele cumparate.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleica de porc
  • zeama de varza sau bors de putina
  • foi de dafin, boabe de piper, boabe de mustar, ienibahar
  • sare, cimbru, boia dulce, piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaiser ... de casa:

Am folosit o bucată de fleică de porc, cam un kilogram să fi avut. În lipsă de zeamă de varză am pus-o la fiert în borş împreună cu sare, boabe de piper, foi de dafin, boabe de muştar şi nişte ienibahar.

Am lăsat-o la fiert cam 30 de minute, nu să fie gata, că urmează etapa 2.

Am frecat bine carnea cu un amestec format din sare, cimbru, piper şi boia dulce. Apoi am aşezat-o pe un grătărel (al meu e cu găuri) într-o tavă. În tavă am pus borş din cel în care fierbsesem carnea.

Am dat la cuptor unde a stat cam 40 de minute. Delicios!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kaiser ... de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (15)

AndreeaRodica 1

22.03.2011, 08:58

adry88 1

04.06.2011, 10:09

tare bun

nuky 1

07.12.2014, 21:05

Am o nelamurire,cand pui la cuptor,partea 2, pana unde tb sa fie zeama?Merci mult.Cu stima,Violeta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaj cu ciuperci si kaizer