Inghetata de capsuni

de MotanLaOale in Dulciuri, 17 Iun 2011 | 4210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g capsuni
  • 1 plic budinca de capsuni
  • 500ml lapte
  • 250ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Budinca se prepara cu laptele conform indicatiilor de pe plic si se lasa la racit. Ca sa nu faca crusta se pune folie chiar pe suprafata cremei si se lasa pana la racire.

Capsunile se spala si se curata de codite si se mixeaza cu zaharul bine bine.

Frisca se bate bine bine pana devine tare.

Se amesteca toate cele trei componente bine bine si se introduce in congelator asa cu castronul.

Dupa 90 de minute se scoate din congelator, se amesteca cu lingura bine si se baga la loc.

Se repeta operatia de 3-4 ori pentru a fi inghetata cremoasa si sa nu faca ace.

Se pune in caserole si se lasa in congelator pana a doua zi.

Se pune in boluri si se orneaza dupa gust sau chef.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata rapida cu mascarpone si fructe de padure