Covrigei cu cascaval

de Ligia Bxl in Dulciuri, 30 Dec 2013 | 25913 vizualizari

 

Minunati covrigei,va recomand sa incercati cu placere,un gust deosebit ca de saleuri,sursa Bucataresele vesele :)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 250 gr unt
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lingurite sare
  • 200 gr cascaval
  • 3-4 linguri smantana
  • cascaval ptr presarat pe deasupra
  • 1 ou ptr uns covrigeii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu cascaval:

Faina cu untul se amesteca.

Se adauga praful de copt,cascavalul ras si sarea.

Se framanta,se adauga 3-4 linguri de smantana,atat cat sa obtinem un aluat care sa se poata intinde usor,dar sa nu fie prea moale.

Aluatul se pune la rece ptr 30 minute.

Se intinde o foaie de grosimea 5 mm.

Se decupeaza aluatul cu o forma de covrigei(aluatul ramas de la decupat,se framanta din nou pana la omogenizare si se intinde din nou).

Se aseaza covrigeii in tava tapetata cu hartie de copt,se ung cu ou batut in care punem sare si se presara deasupra cascaval ras.

Se coc la foc moderat pana se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars