Biscuiti pentru iepuras

de divainbucatarie in Dulciuri, 22 Apr 2011 | 3325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt,
  • 100 g zahar,
  • coaja rasa de la 1/2 limetta,
  • 1 lingurita suc limetta,
  • 175 g faina
  • 1 galbenus,
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti pentru iepuras:

Mixam untul cu zaharul pana devin ca o crema. Adaugam coaja si sucul de limetta. Incorporam faina, apoi adaugam galbenusul. Amestecam bine pana aluatul devine neted. Facem din el o minge, il invelim in folie de plastic si il lasam la frigider minim 30 de minute. Dupa ce s-a racit intindem o foaie subtire de aluat (pe un blat de lemn pe care am preasarat faina). Aluatul trebuie sa aiba o grosime de aproximativ 2mm.

Decupam iepurasii si ii punem in tava pe hartia de copt. Ii coacem in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 10 minute. Daca nu aveti forme de iepurasi, taiati niste cercuri pe care le alungiti apoi si el faceti sa semene cu un ou. Ii punem sa se raceasca pe un gratar si ii decoram cu nutela.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti pentru iepuras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti