Inghetata de caise cu pepene si iaurt

de Corinuta in Dulciuri, 22 Aug 2010 | 6075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pepene galben sau portocaliu
  • 6 caise coapte
  • 200 ml frisca lichida
  • 250 ml iaurt cremos
  • 2-3 linguri de miere
  • 1 plic de zahar vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise cu pepene si iaurt:

Se spala, se scot samburii si se curata de coaja caisele si pepenele. Se taie cubulete si se mixeaza cu blenderul sau cu mixerul vertical, impreuna cu mierea, zaharul vanilat si iaurtul.

Se bate bine frisca, apoi se amesteca usor cu telul impreuna cu restul ingredientelor. Se da la congelator, apoi se mixeaza de vreo 2 ori la interval de 2-3 ore ptr a sparge acele de gheata. Se pun in ce forme dorim pana la servire.

Se serveste cu sos de ciocolata sau cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise cu pepene si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Corinuta 1

29.08.2010, 11:50

Rocsi, cu cioco sa fie!

Corinuta 1

29.08.2010, 11:51

Julie, motzata rau,asa-i!

Corinuta 1

29.08.2010, 11:52

Nu stiu ce reteta ai facut Teo.....a mea a fost foarte buna, nu foarte dulce dar buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]