Inghetata cu capsuni

de Miha in Dulciuri, 27 Mai 2010 | 5460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata alba
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 lingurita miere
  • 500 g capsuni
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu capsuni:

Ciocolata se topeste impreuna cu frisca lichida intr-un vas la foc mic. Compozitia se aduce pana la punctul de fierbere, nu se da in clocot. Se omogenizeaza si se lasa la racit.

Capsunile bine spalate si scurse de apa se paseaza in blender. In functie de cat sunt de dulci si in fuctie de gustul fiecaruie, se mai adauga sau nu lingurita de miere.

Dupa ce compozitia de ciocolata s-a racit se adauga piureul de capsuni, se omogenizeaza si se da la congelator pentru cateva ore. Dupa cca 1 ora de congelare, se scoate vasul de la congelator si cu mixerul vertical se sparg acele de gheata.

Se da din nou la congelator pana la congelarea completa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu capsuni si piersici