Inele de ceapa

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 4040 vizualizari

 

vroiam de mult sa pun aceasta reteta si iata ca ia venit randul :D

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 2 cepe mari
  • 75 gr de faina
  • 2 linguri de amidon
  • 1/2 praf de copt
  • 1/2 de lingurita de boia dulce
  • 1 lingurita de zahar brun
  • 125 ml de lapte
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa:

Se amesteca ingredientele uscate,apoi se pune oul batut cu laptele.Compozitia trebuie sa iasa mai groasa ca cea de clatite.Se taie ceapa rondele nu foarte groase si se trec prin compozitia obtinuta.Se prajesc pana devin putin rumene.Se servesc ca garnitura sau cu salate.

Pofta buna sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inele de ceapa (Onion rings) - Reteta video