Ciuperci umplute

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2012 | 9678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml ulei
  • 1 lgt pesmet
  • 1 lgt sare
  • piper
  • 1 legatura verdeata
  • 20 ml vin alb
  • 40 g cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

  Spalam bine ciupercile, apoi scoatem cozile si le taiem marunt. Ceapa o curatam si o taiem marunt. O calim in ulei incins 1 minut, adaugam coditele de ciuperci taiate si lasam pe foc pana se scade apa lasata de acestea. Luam de pe foc si adaugam sarea, piperul, pesmetul si verdeata tocata marunt (eu am avut marar verde ) si lasam sa se raceasca putin compozitia.

  Palariile ciupercilor le saram putin , apoi punem pe fiecare cate o lgt din umplutura racita. Le aseazam intr-o tava unsa cu ulei , radem cascaval deasupra si dam la cuptor , la foc moderat, pentru 30 minute.

  Dupa cele 30 de minute, le stropim cu vin si cu zeama ce au lasat-o ciupercile.

Ciupercile umplute sunt un excelent aperitiv atat cald cat si rece. Se decoreaza cu verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]