Icre cu iaurt Godina

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2016 | 5862 vizualizari

 

De cand am facut aceasta reteta nu am mai facut icre cu gris sau cu paine. Sunt delicioase si mult mai pufoase.

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de icre sarate
  • ulei
  • 1 lingurita de iaurt
  • 1/2 lingurita de mustar
  • suc de lamaie
  • 1 ceapa tocata fin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre cu iaurt Godina:

Se pun icrele intr-un castron, se adauga mustarul, sucul de la o lamaie - treptat si se freaca cu ulei pana se obtine volumul dorit. La sfarsit adaugam iaurtul si ceapa tocata fin.

Se servesc cu rosii sau castraveti.

S-aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre cu iaurt Godina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]