Iahnie de fasole boabe

de yammy in Mancaruri de post, 1 Dec 2009 | 4815 vizualizari

Iahnie de fasole boabe

 

O bunatate in zilele reci de iarna...

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole alba boabe
  • 2 cepe mici
  • 4 morcovi
  • 3 rosii
  • usturoi
  • 4 foi de dafin
  • marar tocat
  • sare, piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole boabe:

Fasolea se spala si se da in clocot prin trei ape. Se separa cojile daca s-au desprins, se schimba apa (atit cit sa acopere boabele) si se adauga legumele tocate dupa cum doriti (ceapa, morcovii).

Se lasa la fiert mestecindu-se din cind in cind pentru ca aromele sa se intrepatrunda, apoi se adauga foile de dafin si rosiile(decojite)taiate. 

Se condimenteaza dupa gust, iar la gata se adauga mararul.

Se servesc cu muraturi:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]