Hribi cu ceapa si usturoi

de Bucataras Medi in Mancaruri de post, 14 Dec 2010 | 36521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g hribi
  • 1 ceapa mai mare
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • boia de ardei dulce/picanta
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi cu ceapa si usturoi:

Ceapa taiata julien si usturoiul taiat feliute se soteaza in putin ulei.Se adauga putina boia dulce (sau picanta-dupa preferinte)apoi hribii  si lasam la inabusit circa 10 min dupa care  stingem totul cu o cana cu apa.Lasam sa fiarba totul la foc potrivit, sub capac circa 30-40 min. dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust .Asezonam cu patrunjel verde.Se poate servi ca atare , ca garnitura sau cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (69)

Sylvia 1

19.12.2010, 10:37

Medi viiiiiiiiiiiin

Bucataras Medi 1

19.12.2010, 14:48

Sylvia, te assssssssssssstept cu drag....................

Ina 1

19.12.2010, 17:19

Nu ma intereseaza: mai faci o portie Vin la masa la tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]