Homar cu orez

de dantes in Fructe de mare, 29 Mar 2015 | 6305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 homar
  • 200 g orez
  • 1 ceapa
  • 20 ml.ulei
  • 20 g unt
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Homar cu orez:

Se fierbe cam 10 minute homarul, il decorticam, scoatem carnea si restul homarului il prajim 10 minute in ulei. Apoi il fierbem la foc mic cam 40 minute amestecand din cand in cand, la final strecuram si pastram sucul rezultat.

Prajim ceapa taiata marunt in putin ulei, adaugam orezul, il calim cateva minute si il acoperim cu sucul rezultat din operatiunea anterioara. Turnam putin cate putin suc pana este incorporat de orez, repetam miscarea timp de aproximativ 20 minute pana cand orezul este fiert.

Calim carnea de homar in unt si o amestecam cu orezul condimentat dupa gust cu sare si piper. Cine doreste poate sa serveasca carnea de homar linga orez nu este obligatoriu sa o amestecam cu orezul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Homar cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

29.03.2015, 20:20

mihaelar63 1

30.03.2015, 00:42

Ce rasfat

Ancutsa 1

27.08.2016, 16:05

Interesanta reteta, mi-a placut! Nu am mai incercat pana acum.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]