Reteta de creveti Gambas sotati cu usturoi, ghimbir si sos de soia

de Catalina L in Fructe de mare, 16 Iul 2023 | 2839 vizualizari

 

 Am utilizat creveti uriasi numiti Gambas.
https://www.blogulluicatalina.com/2023/04/creveti-gambas-sotati-cu-usturoi.html
Pentru Reteta de creveti Gambas sotati cu usturoi, ghimbir si sos de soia avem nevoie de: creveti, ghimbir, usturoi, sos soia, ulei de susan, susan.

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de creveti Gambas sotati cu usturoi, ghimbir si sos de soia
  • 10 creveti gambas
  • 2 felii subtiri de ghimbir proaspat cu tot cu coaja
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri de sos soia light
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 2 linguri ulei
  • semințe de susan
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de creveti Gambas sotati cu usturoi, ghimbir si sos de soia:

Iata cum se prepara Reteta de creveti Gambas sotati cu usturoi, ghimbir si sos de soia

Curatam creveții, lăsând doar coada. Facem o incizie si indepaetam matul negru. Tocam marunt usturoiul și ghimbirul.
Într-un wok (tigaie), se încălzește uleiul și se prăjește usturoiul și ghimbirul.
Adaugati creveții și sotati pe fiecare parte.
Adaugati sosul de soia light, uleiul de susan și gatiti 3 minute l Presarati piper, seminte de susan si serviti.a foc rapid.   Cu paste chinezesti -noodles este foarte bun.

Vezi si reteta de Creveti Saganaki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de creveti Gambas sotati cu usturoi, ghimbir si sos de soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti in sos de unt si usturoi