Hamsii prajite

de Bya Ralu in Peste, 3 Sep 2013 | 7370 vizualizari

 

Nu mai facusem pana acuma,dar ies tare bine.

 

INGREDIENTE

  • 500 g hamsii proaspete
  • sare.piper
  • 2 linguri de faina
  • 4 linguri de malai
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii prajite:

Hamsiile trebuiesc curatate de solzi,de cap si intestine si se scoate si oasele.

Faina se amesteca cu malaiul,iar hamsiile curatate si clatite bine sub jet de apa se trec prin amestecul de fainoase.

Se pun la prajit in ceaun in uleiul incins.

Se lasa pe fiecare parte pana se rumenesc putin.

Se scot pe un servet de hartie,se stropesc cu lamaie si se servesc cu mujdei de usturoi

TIPS-URI

1

Hamsiile mici nu se mai curata de intestine si nici de oase,se spala bine sub jet de apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

babi5 1

03.09.2013, 18:50

nadea68 1

03.09.2013, 18:54

Bya Ralu 1

03.09.2013, 20:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]