Hamsii

de pity19 in Peste, 9 Dec 2014 | 4883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr hamsii
  • 6-7 linguri ulei de masline extra virgin
  • 8 linguri faina alba + 8 linguri malai
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii:

Lasam pestele la dezghetat ;

Curatam de mate , daca este nevoie ;

Condimentam cu sare si piper ;

Punem o tigaie cu ulei de masline la incins ;

Dam pestii prin faina amestecata cu malai ;

Cand uleiul este incins , adaugam pestii ;

Lasam la rumenit bine , amestecand cu o spatula , din cand in cand ;

Scoatem si lasam pe un servet de hartie la scurs de ulei ;

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Am servit cu sos de iaurt cu usturoi si castravete !

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Hamsii prajite