Sursa: http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2009/05/guguluf-cu-mac-si-lamaie.html
Lamaia am spalat-o bine, am ras-o prin razatoare si i-am stors sucul. Margarina moale, zaharul si ouale, le-am pus intr-un bol si le-am mixat pana s-au facut spuma. Am adaugat frisca lichida, am incorporat faina si praful de copt. Aluatul l-am impartit in doua boluri. Intr-una din compozitii am pus coaja de lamaie si 1 lingura de suc de lamaie, iar in cealalta am pus macul si 2 linguri de tuica. Am omogenizat ambele compozitii. Forma de guguluf am uns-o cu ulei, apoi am adaugat din fiecare compozitie cate o lingura, alternand cele doua. La final am uniformizat si am dat forma la cuptorul preincalzit pentru 40 minute, sau pana trece testul scobitorii. Cat guguluful a stat la cuptor, am pregatit siropul, amestecand zeama de lamaie cu zaharul pudra, iar cand guguluful s-a racit complet, am turnat sucul deasupra.
Pofta buna va doresc!