Gratin cu andive si kaiser

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2011 | 5032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 andive
  • 2 cepe rosii
  • 100 gr de ementale(cascaval ras)
  • cateva cubulete de cascaval rucar
  • 150 ml de lapte
  • 1 lingura si jumatate de amidon
  • o lingurita de zahar
  • sare
  • piper
  • praf de nuca de muscada(nucsoara)
  • 150 gr de kaizer
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin cu andive si kaiser:

Se spala andivele,se taie rondele si se fierb cateva minute apoi se scurg de apa. Separat calim kaizerul care il taiem fasii subtiri, apoi adaugam ceapa care o taiem cubulete. Le calim impreuna adaugand din cand in cand apa. Peste kaizer punem andivele si zaharul si lasam sa fiarba cateva minute.

Amestecam amidonul cu laptele si il punem la fiert, apoi adaugam emmentaler ras, praful de nuca de muscada si piperul si amestecam bine pana devine o crema. Punem aceasta crema peste andive si amestecam bine.

Ungem un vas de yena cu unt si punem aceasta compozitie, iar pe deasupra adaugam cateva cubulete de cascaval rucar si dam la cuptor ptr cateva minute sa se lege si sa se rumeneasca pe deasupra.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin cu andive si kaiser" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fritta(omleta la cuptor)