Oua umplute

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2013 | 4889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • pate de casa
  • maioneza de casa
  • 1 cutiuta smantana lichida
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb sa iasa tari. Dupa ce s-au fiert, se lasa la racit si apoi se curata de coaja si se taie in doua jumatati fiecare ou.

Jumatatile de ou se asaza pe un platou si apoi pregatim umplutura.

Maioneza se amesteca cu smantana lichida.

Pateul si galbenusurile se amesteca cu o lingura maioneza, cat sa iasa o pasta tartinabila. Se condimenteaza cu sare, putin piper si se umplu jumatatile de ou. Se orneaza cu maioneza si se dau la frigider inainte de a fi servite.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]