Daca tot am primit niste cascaval de casa ,afumat am zis sa incep sa il intrebuintez.si pot sa zic ca au iesit delicioase.
Pieptul de pui se spala bine ,se taie bucati nu foarte mari ,se bate cu ciocanul de snitele.
acestea se condimenteaza cu sare si piper si se lasa asa cam jumatate de ora.
cascavalul se taie felii subtiri.
pastrama si ea de asemenea se feliaza subtire.
ardeiul rosu se taie fasii lungi si subtiri.
pe fiecare bucata de carne se pune o felioara de cascaval,una de pastram si ardei rosu.
se ruleaza strans si se prinde cu scobitori(la mine nu au mai trebuit prinse ca s-au rulat bine).
ouale se bat bine,se pune laptele,faina cat sa fie un aluat cam ca la clatite,piper si vegeta.
pe o farfurie se pune pesmet.
fiecare gordon se da prin amestecul cu oua,apoi cu pesmet din abundenta.
intr-o tigaie se pune ulei ,ceva mai mult,si cand e incins se pun gordoanele la prajit rand pe rand.
cand sunt gata le scoateti pe un servet.