Bucatele de pui cu ciuperci pleutorus

de Panacris in Pui, 7 Dec 2011 | 3573 vizualizari

 

Rapid, gustos si delicios!

 

INGREDIENTE

  • bucatele de pui 500 g.,
  • ciuperci pleutorus 500 g.,
  • ulei de masline 25 ml.,
  • vin alb sec 50 ml.,
  • sare iodata 15 g.,,
  • piper proaspat macinat 1 g.,
  • rozmarin uscat 1 g.,
  • boia dulce de ardei 1 g.,
  • smanatana de gatit 200 ml.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatele de pui cu ciuperci pleutorus:

Uleiul de masline se pune la incins in tigaia Wokk, se adauga bucatile de pui si se lasa sa se patrunda, in tigaia acoperita, la foc mic, cca. 5 minute, atentie sa nu se arda. Intre timp ciupercile pleutorus se spala si se taie fasii mai late ca si tagliatelele, apoi se adauga la puiul din tigaie. Se asezoneaza de sare, piper, boia dulce de ardei si rozmarin, se adauga vinul si se mai lasa la foc mic cca. 10 minute. Dupa ce s-au fiert carnea si ciupercile se adauga smantana si se mai lasa sa dea in clocot cca. 5 minute. Mancarica se serveste alaturi de orez sau cus-cus, acompaniate de o salata de sezon.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatele de pui cu ciuperci pleutorus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

Lau 1

07.12.2011, 13:15

bun

mirela0911 1

07.12.2011, 20:24

buna combinatie

Panacris 1

07.12.2011, 21:11

Multumesc Bucatarasi fruntasi!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]