Gomboti( galuste) din paine

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2011 | 4172 vizualizari

 

Acesti gomboti se servesc cu mancarurile cu mult sos.
Noua ne plac cel mai mult alaturi de sosul vanatoaresc.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 chifle sau felii de paine
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri gris
  • 2 oua
  • patrunjel verde tocat
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gomboti( galuste) din paine:

Painea se taie cubulete si se opareste cu laptele fierbinte.  Dupa ce s-a racit se adauga celelalte ingrediente.

Cu palmele umede se fac gombotii si se fierb 10 minute in supa sau apa cu vegeta facuta in casa. Ii lasam sa fiarba pina se ridica la suprafata. Se lasa in apa pina la servire, sa ramana calzi.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Sunt foarte gustosi alaturi de o mancare de limba cu masline, cu mult sos...

Daca ti-a placut reteta noastra "Gomboti( galuste) din paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu branza si gris