Gogoşi

de madi_marin in Dulciuri, 27 Aug 2011 | 5273 vizualizari

 

Am inaugurat premiul de la Bucătăraş..... multumesc mult încă o dată. Serviţi !

 

INGREDIENTE

  • 250 g făină
  • 10 g drojdie proaspătă
  • 100 g zahăr
  • 1 ou
  • 30 g unt
  • 40 ml lapte cald
  • coajă de lămâie
  • 1/2 baton de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşi:

Făina se cerne. Drojdia se dizolvă în laptele cald. Oul se bate bine. Untul se topeşte până devine lichid.

Se pun toate ingredientele în maşina de pâine şi se selectează programul de frământare şi dospire.

Când e gata, aluatul se întinde pe masa înfăinată. Se decupează forme cu un pahar. Se pun în forme , se inchide capacul şi se lasă la copt cam 2 minute. Pentru cine nu are aparat....acestea se prajesc în ulei incins.

Se pudrează cu zahăr sau se servesc cu diferite sosuri .....de ciocolată sau fructe.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Dana_Retetegg 1

29.08.2011, 11:49

wow, arata super

DIANA B 1

29.08.2011, 12:12

Iti multumesc mult si--ti reinoiesc urarea

madi_marin 1

29.08.2011, 17:50

fetele.....multumesc.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Poale-n brau