Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2014 | 7074 vizualizari

 

Ii multumesc Magdei pentru aceasta reteta minunata, de care ai mei au fost foarte incantati! Va recomand sa incercati macar o data si nu o sa regretati ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 gogosari (de preferat mai mari)
  • 4 oua
  • 100 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • 1 cubulet de unt
  • marar uscat
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou:

Coacem gogosarii, pe o tigaie grill (sau pe ce doriti voi), ii punem intr-o cratita, presaram sare, ii acoperim si ii lasam acolo pana se racesc. Nu ii coaceti foarte tare pentru ca riscati sa se rupa cand ii curatati.

Dupa ce s-au racit, ii curatam usor de pielita, le scoatem cotorul si semintele.

Ungem un vas termorezistent cu unt.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

In fiecare gogosar punem cascaval ras, apoi spargem cate un ou ( la mine gogosarii au fost micuti si a mai curs albusul pe langa).

Presaram sare, piper, putin marar si busuioc uscat.

Introducem gogosarii in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana ouale sunt facute, cam 20 de minute dureaza.

Cand sunt gata ii scoatem si ii servim calzi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Degetele din piept de pui