Ghiveci frantuzesc

de Julie in Mancaruri de legume, 10 Sep 2010 | 6342 vizualizari

 

După cum ştiţi imi place să " gatesc franţuzeşte " asa cum o face Laura Calder.
Incercati si voi si veti primi numai cuvinte de lauda ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa,
  • 2 morcovi,
  • 4 felii bacon afumat,
  • 100 g fasole alba -boabe mari, 
  • 3 linguri smântâna,
  • sare, piper, patrunjel, coriandru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci frantuzesc:

Se taie ceapa pestişori ,morcovul betişoare subţiri ,bacon-ul felii . Se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc 5-6 minute. Se adauga o cana cu apa si se acopera tigaia cu un capac. Dupa alte 5-10 minute, cand apa a scazut ,se adauga sare, piper, fasolea fiarta separat si smântâna. Se mai da 2-3 clocote si se opreste focul. Se adauga coriandru si patrunjel verde.

Un ghiveci simplu, cu un sos cremos, uşor afumat si legume fragede si dulci.   Minunat!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci frantuzesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quesadillas umplute cu legume coapte si mozzarella