Ghiveci de legume

de Ela68 in Mancaruri de post, 25 Mar 2013 | 25442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 vanata
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac mic
  • 1 patrunjel radacina mic
  • 3-4 buchetele brocolli
  • 4-5 ciuperci Champignon micute
  • 5 rosii Cherry, pentru design
  • 150 gr fasole verde
  • 3-4 buchetele conopida
  • 1 ardei Kapia ( sau ardei gras )
  • 100 gr mazare
  • 2-3 catei de usturoi, 1 foaie de dafin
  • 1 cartof
  • 1 legatura patrunjel
  • 150 ml ulei
  • 1 cutie de rosii in bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Taiem ceapa si o calim in ulei. 

Se curata legumele de coaja si se taie mai grosier, cubulete sau rondele si le calim .Mai putin conopida, brocolli si rosiile cherry pe care le adaugam mai tarziu.

Se toarna apa peste legume, adaugam sarea, piperul, usturoiul si frunza de dafin si lasam sa dea un clocot.

Adaugam acum conopida, brocolli , rosiile la cutie si rosiile chery si dam la cuptor pana scade.

Cand este aproape gata, adaugam patrunjelul tocat.

Cand s-a format o crusta aurie deasupra, se poate stinge cuptorul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume