Cartofi la cuptor cu usturoi

de Brindusa in Mancaruri de post, 16 Oct 2011 | 8583 vizualizari

 

O mancare care se face deosebit de repede si care poate fi un fel de sine statator sau o garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi, curatati de coaja
  • 10-15 catei de usturoi, taiati in jumatati
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 ml apa
  • cateva frunze de oregano (sau ce planta verde gasiti prin frigider)
  • sare, piper, boia de ardei dulce- dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu usturoi:

Taie cartofii cubulete potrivite ca marime. Pune- intr-o tava si imprastie cateii de usturoi. Stropeste-i cu ulei, apoi presara sarea, piperul si boiaua.

Cu mainile amesteca bine, ca sa intre condimentele peste tot. Presara cateva frunze de oregano

Toarna apa uniform in tava si pune cartofii la cuptorul incalzit la 180 C. Lasa-i acolo pret de vreo juma' de ora, sau pana ce se inmoaie si capata o culoare aurie. 

Serveste cartofii auriti la cuptor alaturi de o salata de sfecla rosie, sau orice salata iti place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete de cașcaval - Irezistibil de gustoase și crocante

ieri la 10:58

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

pe 06.05 la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai scazute cu usturoi verde si marar