Gem de corcoduse

de Mitinita in Conserve, 29 Iul 2012 | 5135 vizualizari

 

Un gem dulce-acrisor,care a iesit foarte bun si s-a terminat foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg corcoduse
  • 1 kg zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de corcoduse:

Se pun intr-o oala corcodusele si se fierb putin pana s-au inmuiat. Daca nu lasa zeama se poate adauga putina apa. Cand s-au inmuiat se trec print-o sita. Se pot pune la fiert si fara samburi si atunci sariti peste pasul asta. Se pun corcodusele inapoi in oala, se adauga zaharul si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa.

 

Amestecam mereu ca sa nu se lipeasca gemul. Se pune in borcane sterilizate si se da la dunst,10-15 minute de cand a inceput sa fiarba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de corcoduse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]