by bunica ,atata gem si dulceata ce am vazut zilele acestea...si salivam in gol asa ca am pus in practica retate de la Bunica. Multumesc Bunica, este super buna
Se curata capsunele de frunzulite se spala apoi le-am pus in vasul roman un rand de capsuni unul de zahar si tot asa pana sus.
Am pus vasul la cuptor si din cand in cand am mai amestecat in el, cred ca l-am lasat vreo 3 ore in cuptor la foc potrivit
La final am pus sucul de la 3 lamai foarte mari si a iesit un gem fantastic de bun.
Am pregatit borcanele de 400 si am pus gemul,mie mi-au iesit 10 borcanele din aceste cantitati
Borcanele se splala bine apoi se pun la cuptor sa se infiebinte foarte bine apoi se scot si se pune gemul asa fierbinte in ele. Se pune capacul si se pune la dunt intre paturi(eu asa pun )le scot de acolo dupa 2-3 zile cand s-au racit bine