Dulceață de cireșe amare

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 28 Iun 2015 | 3084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg cireșe
  • 3 kg zahar
Portii: 14
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceață de cireșe amare:

Cireșele se spală, se curăță de codite. 

Într-o cratiță se pune un strat de cireșe, unul de zahar pana ce se termina.

Se lasa peste noapte. 

A doua zi se pun la fiert, la foc mediu spre mic, amestecând bine pana ce se topește zaharul, sâmburi se iau cu lingura sau spatula în timpul fierberii. 

Când s-a răcit se pune în borcane și se sterilizează. 

 

TIPS-URI

1

Sâmburii se pot scoate si înainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceață de cireșe amare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

28.06.2015, 22:03

- Andreea - 1

28.06.2015, 23:38

Tare buna

Rocsi 1

29.06.2015, 11:39

Cat de buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]