Galuste cu sos de ciuperci

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2010 | 5310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de faina
  • 500 gr de ciuperci
  • 3 cepe mari
  • 4 oua
  • 200 ml de ulei
  • 100 ml vin
  • 2 linguri de bulion
  • 1 lefatura de verdeata
  • piper
  • sare
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste cu sos de ciuperci:

Se pune faina intr-un castron iar in mijloc se face o adancitura in care se pun ouale batute cu delicatul si cca 50 ml apa.Se framanta aluatul si se modeleaza galuste cu mana unsa in ulei.Se pun la fiert in apa clocotita,usor sarata si se fierb bine.Se curata si se spala ceapa si ciupercile,apoi se taie ciupercile marunt si ceapa in felioare.Se inabusa ceapa cu uleiul si putina apa.Cand s-a calit bine se pun ciupercile si se inabusa impreuna pana se inmoaie.Se toarna bulionul diluat cu vin se adauga galustele,verdeata tocata(eu am folosit marar)sare si piper dupa gust.Se lasa sa dea in cateva clocote.Se pot servi cu smantana sau cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu macrou afumat