Galuste cu sos de ciuperci

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2010 | 5589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de faina
  • 500 gr de ciuperci
  • 3 cepe mari
  • 4 oua
  • 200 ml de ulei
  • 100 ml vin
  • 2 linguri de bulion
  • 1 lefatura de verdeata
  • piper
  • sare
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste cu sos de ciuperci:

Se pune faina intr-un castron iar in mijloc se face o adancitura in care se pun ouale batute cu delicatul si cca 50 ml apa.Se framanta aluatul si se modeleaza galuste cu mana unsa in ulei.Se pun la fiert in apa clocotita,usor sarata si se fierb bine.Se curata si se spala ceapa si ciupercile,apoi se taie ciupercile marunt si ceapa in felioare.Se inabusa ceapa cu uleiul si putina apa.Cand s-a calit bine se pun ciupercile si se inabusa impreuna pana se inmoaie.Se toarna bulionul diluat cu vin se adauga galustele,verdeata tocata(eu am folosit marar)sare si piper dupa gust.Se lasa sa dea in cateva clocote.Se pot servi cu smantana sau cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]