Fructe de mare in sos de vin si ulei de cocos

de Panacris in Fructe de mare, 25 Mar 2019 | 4157 vizualizari

 

Aşa de Buna Vestire, pe ultima sută de metri, vă aduc o reţetă simplă şi tare gustoasă ;) Se trag din mare fructele ;) Am avut mare succs cu această reţetă ;) Spor şi poftă bună! 

 

INGREDIENTE

    • mix de fructe de mare 800 g,
    • usturoi 3-4 căței,
    • vin alb demi-sec cca 250 ml,
    • sare roz de la SanoVita cca. 1 lingură,
    • piper proaspăt măcinat ½ linguriţă,
    • ulei de cocos cca. 100 g,
    • pătrunjel 1 legătură.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare in sos de vin si ulei de cocos:

Fructele de mare se pun la gătit în uleiul fierbinte, într-un vas wok, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit. Apoi se adaugă vinul, usturoiul tocat mărunt şi se lasă la gătit, cca. 5 minute la foc puternic, neacoperit, până se evaporă alcoolul ;) Apoi se asezonează cu pătrunjel tocat mărunt şi se serveşte imediat fierbinte alături de garnitura preferată! ;)

Spor şi poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare in sos de vin si ulei de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Panacris 1

26.03.2019, 11:00

Mihaela, scuze, ulei de cocos Era inchegat din acest motiv l-am botezat unt ))

dantes 1

28.03.2019, 09:09

Bune!

abstract01 1

14.05.2019, 21:50

foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Midii cu orez ala Burgas