Friptura de porc marinata

de luminita20_2006 in Porc, 3 Iul 2009 | 17242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 1 ceasca de smantana
  • 1 lingura de faina
  • sare
pentru marinata:
  • 1/4 l vin alb
  • 1/4 l otet
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 legatura parunjel
  • usturoi
  • foi de dain
  • 1 telina mica
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc marinata:

Se fierb toata ingredientele pentru marinata, dupa care se toarna deasupra carnii si  se lasa intr-un vas de preferat de pamant cca. o zi. Apoi se scoate carne si se pune intr-un vas si se da la cuptor, iar cand sa rumenit se toarna marinata deasupra ei si se lasa inca o ora. Cand e gata fripura se scaoate sosul ramas si se amesteca cu smantana , faina dupa care se lasa sa dea in clocot, dupa ceea pasta obtinuta se da printr-o sita. Friptura se serveste cu sosul obtinut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc marinata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (4)

luminita20_2006 1

13.12.2009, 15:48

luminita20_2006 1

13.12.2009, 17:55

ma bucur ca ti-a placut reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]