Friptura de crap cu usturoi

de Rahela Velicu in Crap / Caras, 10 Iun 2021 | 4887 vizualizari

 

O mancare extrem de gustoasa. 

 

INGREDIENTE

  • 1 peste mare taiat rondele
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3-4 fire de usturoi verde
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • 2-3 felii de lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de crap cu usturoi:

Mai intai curatam pestele si il feliem sau il putem cumpara direct curatat si portionat de la pescarie.

Intr-o tigaie incapatoare punem uleiul si calim doar 2-3 minute pestele presarat cu un praf de sare si un praf de ardei boia si usturoiul tocat marunt. Doar cateii de usturoi, nu si usturoiul verde.

Punem pestele si usturoiul calite intr-un vas de yenna sau intr- o tava.

Adaugam pasta de tomate dizolvata intr-o cana de apa. Presaram sare, piper si ardei boia si adaugam si usturoiul verde tocat. Punem din loc in loc si felii de lamaie.

Dam la cuptorul preincalzit la 200 de garde pentru 30-35 de minute. Servim cu legume sau salate. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de crap cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]