Foccacia cu rozmarin si parmezan

de -Licurici- in , 25 Iun 2018 | 4094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina;
  • 200 ml lapte cald;
  • 5 g grojdie;
  • un varf de lingura cu zahar;
  • 5 linguri ulei de masline;
  • 1 lingurita Delikat Rozmarin 100% natural;
  • parmezan;
  • sare roz de Himalaya.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foccacia cu rozmarin si parmezan:

Se cerne faina si se amesteca cu sare.

Drojdia se amesteca cu laptele caldut, un varf de lingura cu zahar si o lingura de faina, apoi se lasa sa se umfle.

Se amesteca faina cu drojdia, 2 linguri ulei de masline si restul de lapte, apoi se framanta.

Cand e gata aluatul, se pune intr-un bol acoperit cu un prosop umed si se lasa sa creasca, 30-40 min.

Aluatul se intinde intr-o tava cu hartie de copt, se apasa cu degetul din loc in loc, apoi se picura ulei de masline, se presara rozmarin si parmezan ras.

Se baga in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, 30 min.

Cand se scoate din cuptor, se pune pe deasupra sare roz de Hymalaya.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foccacia cu rozmarin si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]