Focaccia cu masline, cascaval si parmezan

de Valclaudia in Piine, 9 Iul 2017 | 4577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina alba
  • 1 plic drojdie uscata
  • 200 ml apa calduta
  • 1 lingurita zahar tos
  • sare de mare dupa gust
  • 4 linguri ulei de masline
  • masline
  • cascaval
  • parmezan
  • seminte de in
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu masline, cascaval si parmezan:

Amestecam drojdia cu sarea si zaharul, adaugam apa calduta.

Punem faina, amestecam si la final, picuram uleiul.

Lasam aluatul la dospit cca. 30 minute.

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Framantam usor aluatul dospit cu mana sa iasa aerul, ungem tava cu ulei de masline, apoi intindem aluatul cu palmele in tava.

Asezam din loc in loc, masline si bucatele de cascaval si presaram pe intreaga suprafata parmezan ras si seminte de in.

Dam tava la cuptor, pentru 25-30 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu masline, cascaval si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu rozmarin