Crutoane

de laura_n in Piine, 24 Ian 2013 | 4231 vizualizari

 

Noi le preferam la supele crema sau sosuri

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii paine integrala (sau neagra sau obisnuita)
  • ulei masline
  • sare
  • parf usturoi
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crutoane:

Feliile de paine se taie cubulete (nu foarte mici). 

Intr-o tava, se asaza o foaie de copt, se pun cubuletele se paine, se stropesc cu ulei de masline, se presara sare, praf de usturoi, boia si se amesteca un pic cu mana.|Se dau la cuptorul incins si se coc cam 10-15 min la foc iute.

Sunt excelente la supe sau la sosuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]