Ficat de vitel cu otet si capere

de Catalina L in Ficat, 11 Aug 2021 | 2777 vizualizari

 

Ficatul este o sursă excelentă de vitamina A, acid folic, vitamina B12, fosfor, fier și niacină.
Conține cea mai mare concentrație de vitamina B12, fiind intrebuințat în tratarea anemiei cronice.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2021/06/ficat-de-vitel-cu-otet-si-capere.html

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de ficat de vitel -200 gr
  • 1 ceapa rosie medie
  • 10-20 gr de unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura de crema de otet balsamic
  • 1 lingura de otet de mere
  • 75 ml de zeama de pui
  • 1 lingura buna de capere in oțet
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de vitel cu otet si capere:

Puneti la-ncalzit untul cu uleiul.
Puneti sare si piper pe felia de ficat si puneti-o la prajit 3 minute pe fiecare parte. Scoateti ficatul si rezervati la cald. In aceeasi tigaie puneti ceapa tocata marunt si prajiti-o. Adaugati un pic de unt si amestecati. Cand ceapa este rumenita puneti oteturile si amestecati. Lasati sa reduca si varsati zeama de pui .  Lasati sa fiarba impreuna cateva minute. Incorporati caperele. Puneti felia de vitel. Incalziti impreuna 2 minute. Serviti imediat cu garnitura de ceapa si capere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vitel cu otet si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat turcesc