Ficat de porc fragezit in lapte, la tigaie

de lucy2002 in Ficat, 21 Sep 2019 | 5773 vizualizari

 

Rapid , simplu si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 750 gr ficat de porc
  • 400 ml lapte
  • ulei
  • piper
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc fragezit in lapte, la tigaie:

Spalam ficatul si-l potionam in bucati de 2cm apoi il punem intr-un bol in care adaugam laptele cat sa fie acoperit. Acoperim bolul si lasam sa stea la frigider pentru 3-4 ore.

Dupa expirarea celor 3-4 ore scoatem ficatul din lapte si-l punem intr-o strecuratoare la scurs foarte bine.

Punem pe foc o tigaie cu ulei, asezam ficatul, il prajim pe o parte si pe alta timp de 4-6 minute la o temperatura potrivita.

Scoatem ficatul pe o hartie absorbanta.

Se presoara cu sare si piper si se serveste cu cartofi, sos de usturoi si mamaliguta, salata sau simplu.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

inainte de a praji ficatul se tine in lapte pentru a se fragezi si pentru ai scoate ameareala

2

nu se sareaza ficatul in timpul prepararii deoarece se intareste

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc fragezit in lapte, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui prajit la tigaie, reteta rapida cu un rezultat suculent si delicios