Ficat de porc fiert in vin

de alilianaa in Porc, 15 Oct 2013 | 8861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g ficat porc
  • sare, piper dupa gust
  • 50 ml ulei
  • 300 ml vin alb demisec
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc fiert in vin:

Ficatul se spala, se portioneaza. Se pune la scurs. Se da cu sare si piper. Se pune uleiul la incins. Cand este gata se adauga ficatul. Se pune un capac  si lasam ficatul in ulei incins pana se rumeneste putin pe toate partile.  Dupa care, punem vinul. Il lasam sa fiarba la foc domol pana scade acesta si ramane partea uleioasa. Incercam daca ficatul este patruns. Se mai poate adauga vin in cazul in care scade si nu este facut ficatul. Se scoate pe servetele intr-un bol. 

Se serveste cald cu mujdei de usturoi si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc fiert in vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alilianaa 1

15.10.2013, 20:25

Cleme, ia vezi ce imbeti sambata, ca drumul e lung

Rocsi 1

15.10.2013, 21:13

Cred ca i-a dat un super gust vinul

alilianaa 1

16.10.2013, 07:04

A fost foarte bun, Rocsi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmenzan

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc prajit