Fasole verde scazuta

de Cris2711 in Mancaruri de post, 9 Aug 2013 | 11522 vizualizari

 

o aveam de mult timp, in plan.

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan cu fasole verde (750 ml)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 frunza de dafin
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta:

Ceapa rosie si alba se toaca marunt.

Se ia o cratita de 3l in care se pune putin ulei de masline,in care se caleste ceapa.

Cand este calita,se adauga legumele,taiate dupa preferinta.

Se adauga circa un litru de apa si se lasa sa fiarba.

Cand sunt aproape fierte, se adauga fasolea fiarta de la borcan.

Si se mai lasa 10 minute sa fiarba la foc mic.se adauga si sucul de rosii.

Cand a fiert se adauga faina amestecata cu smantana,putin cate putin.

Se decoreaza cu marar.

TIPS-URI

1

se poate adauga si ceapa verde.

2

se decoreaza cu frunze de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole ( 2 )