Fasole rosie, alba, naut si bacon!

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2011 | 5921 vizualizari

 

O ciorba sau mai mult mancare de fasole colorata!!!

 

INGREDIENTE

  • fasole rosie 2 conserve
  • amestec de fasole alba, rosie si naut 2 conserve
  • ceapa verde 5 fire
  • bacon 200 gr.
  • morcovi 100gr.
  • telina 100 gr.
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole rosie, alba, naut si bacon!:

Se curata ceapa verde, se toaca marunt si se pune la  calit in putin ulei cu apa.

Se curata morcovul si telina si se da pe razatoare. Se adauga la ceapa calita, si se prajeste  pana se inmoaie putin.

Se taie baconul in bucatele mici, se adauga la amestecul de legume si se lasa la calit.

Se adauga fasolea din conserve, se pune apa fierbinte cat sa le acopere si se lasa la fiert la foc mic cca. 30 de minute.

Se asezoneaza de sare si boia.

Se serveste cu salata de varza rosie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie, alba, naut si bacon!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche Lorraine – tarta clasica frantuzeasca