Pateuri cu ciuperci şi carne

de Dana_Retetegg in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2011 | 8631 vizualizari

 

Pentru o masa rapida si gustoasa va recomand aceste pateuri cu ciuperci si carne.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj (800 gr),
  • 250 gr carne tocata porc + vita,
  • 5 ciuperci,
  • 1 ceapa,
  • patrunjel,
  • condiment pt carne,
  • 2 linguri de sos de rosii,
  • oregano,
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci şi carne:

Am pregatit intai umplutura din 300 gr de carne pe care am calit-o impreuna cu ciupercile maruntite in robot, ceapa, condimentele, sosul de rosii, patrunjelul si oregano. Am adaugat sare dupa gust si am lasat-o pe foc aproximativ 10 minute amestecand sa nu se prinda de tigaie.

Am decongelat aluatul apoi l-am intins pe masa si l-am taiat in patratele.

Pe fiecare patratel am pus umplutura in mijloc apoi am format pateurile (fie "triunghiuri", fie "carticele").

Le-am pus in tava pe hartie de copt si am lasat in cuptor aproximativ 10 minute.

Am servit cu salata de varza si vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci şi carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]